Onze werkwijze

Vanuit het niets iets creëren waarmee we de ideeën en ambities van onze klanten kunnen waarmaken. Dát is wat ons drijft. Wat ons betreft is ons werk pas geslaagd als het gebouw met veel plezier wordt gebruikt.

Goed van start

Uw wensen, ideeën en ambities zijn ons vertrekpunt. Dus we beginnen met goed luisteren en doorvragen. In de beginfase worden ook de belangrijkste beslissingen genomen. Over ontwerp en functionaliteit, maar ook over duurzaamheid en veiligheid. Daarom schenken wij veel aandacht aan de start van uw project.

Passend ontwerp

Zijn de uitgangspunten helder en delen we dezelfde visie? Dan gaan we aan de slag met het ontwerp. Ook in deze fase blijft u nauw betrokken. Ontwerpen is vormgeven aan ideeën, maar ook onderzoeken. Hoe je een gebouw inpast in zijn omgeving bijvoorbeeld. Hoe je voor verbinding zorgt tussen ruimten. En hoe je het beste aan alle wensen kunt voldoen. Alles moet kloppen.

Eigen karakter

Door invulling te geven aan individuele wensen en te zoeken naar een natuurlijke synergie tussen vorm en functie, komen we tot een onderscheidend ontwerp. Het optimaal functioneren van de gebruikers van het gebouw staat daarbij centraal. Met karakteristieke eigenschappen geven we het gebouw een eigen gezicht. En door functies te combineren of tegen elkaar aan te leggen, krijgt het een ‘hart’. Dat zorgt voor eigenheid en sfeer.

Doordacht duurzaam

Met een uitgekiend ontwerp geven wij u de beste startpositie voor het realiseren van uw duurzame ambities. We passen duurzame materialen en technieken toe, maar kijken ook naar andere aspecten die van invloed zijn op de duurzaamheid van een gebouw. Zo gaan we slim en efficiënt om met ruimte en daglicht. En we bouwen flexibiliteit in voor toekomstige behoeften. Ook dat is duurzaam!

Focus op resultaat

Een optimaal eindresultaat voor alle betrokken partijen, daar gaan we voor. Dat bereiken we met een zorgvuldige en persoonlijke aanpak. Ook bij grootschalige projecten, waar we via direct contact met gebruikers tot een definitief programma van eisen komen. We werken van het begin tot het eind met een vast team, zodat de uitgangspunten bij alle medewerkers bekend zijn. Bij elke fase van het project toetsen en borgen wij deze uitgangspunten. En dat ziet u terug in het resultaat.

Samen aan de slag

Voor opdrachtgevers en gebruikers zijn we een volwaardige, deskundige en kritische gesprekspartner. We luisteren, vragen door en geven inzicht in mogelijkheden en consequenties. Ook voor de lange termijn. Zo helpen we u om, in nauw overleg met de gebruikers, tot weloverwogen keuzes te komen. En uiteindelijk tot een gebouw dat doet waar het voor ontworpen is en waarin sfeer en functie hand in hand gaan.

Onze klanten